Er du begyndt på juleshoppingen online?

Shopper du julegaverne online?Nogen hader det, andre elsker det, at købe julegaver og komme i julestemning. Julesalget er allerede begyndt i Danmark, uanset om man kan li’ det eller ej, og du skal formentligt også selv, snart i gang med at handle nogle gaver til familien, kæresten eller en god ven. Det er igennem de senere år, blevet mere populært at handle julegaverne over nettet, i de efterhånden mange webshops der findes, og julesalget online har vækstet markant for hvert år der er gået. Sidste år valgte 15 % af danskerne at handle julegaverne online, og i år forventes det tal at stige endnu engang. Det er der en god grund til, for udvalget er blevet stort de senere år, og der er snart ikke det, man ikke kan finde over nettet, og kan man ikke finde det i en dansk online butik – så kan man nu handle i mange af de store udenlandske web butikker.

Er du tom for julegaveidéer?

Så har du selvfølgelig ikke en butiksassistent til at fortælle dig hvad der er in lige pt. Men derfor kan du sagtens finde en masse inspiration på nettet. Fx kan man gøre brug af nogle af de mange gaveidé sider, som der typisk dukker op et par måneder før jul – og et godt eksempel på en sådanne side er fx denne her – hvor der kan findes alt imellem himmel og jord. Er du på udkig efter mere populære shoppe emner som modetøj, accessories, eller elektronik genstand, så kan det være nemmest at finde inspiration i nogle af de store webbutikker, da de har det største udvalg, men også forhandler de mest populære mærker, og at der ofte kan være flere penge at spare. Der findes efterhånden mange store danske webshops, og flere af de store fysiske supermarkedskæder er ligeledes gået online. Vi har listet et par af de største online butikker, både i ind og udland herunder – hvis du ikke ved hvor du skal starte med at købe julegaverne til dem du holder af.

  • Boozt.com – Sælger b.la. kendte modetøjs mærker som Bruuns Bazaar, Ralph Lauren, Vero Moda, Ecco Sko, mfl.
  • Miinto.dk – Her finder du ligeledes de fleste kendte modetøjs mærker, både til kvinder og mænd.
  • Stylepit.dk – Det tidligere Smartguy.dk og Smartgirl.dk har fået nyt navn, men er stadig en af de største modetøjs shops i Danmark.
  • Brodersen Kobborg har en lang række lækre ure, i mange forskellige prisklasser.

Finder du ikke julegaven online, eller er du i tvivl – så kan det gammel trick være at gå ned i den fysiske forretning og kigge på produktet, og bagefter gå hjem og bestille det online, og spare penge. God fornøjelse med at købe dine julegaver anno 2014!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *