Kasseløsning til butikken – Et moderne kassesystem

Der findes mange alternativer inden for kasseløsninger, der hver især er udviklet til forskellige virksomhedstyper og deres behov.

Overordnet findes der to forskellige kasseløsninger – den traditionelle og det moderne POS (Point Of Sale) kassesystem som er med touch skærm.

Den moderne kasseløsning

Har butikken behov for en moderne kasseløsning, der kan håndtere ordre-, lager-, og økonomistyring, og samtidig give en avanceret rapportering over diverse statistikker gennem kasseapparatet, så bør du helt sikkert overveje at investere i POS kassesystem.

Denne kasseløsning kan også kobles op med butikker, der har en online webshop, således at lageret automatisk opdateres og registreres i kassesystemet.

Har du derimod en restaurant, findes der kasseløsninger med indbygget bordstyring og bordreservation, og her er der endda mulighed for at håndtere madbestilling, som bliver sendt direkte ud til kokken.

Mange butikker kører ofte med tilbud, kampagner eller nedsatte varer. Produkterne oprettes i kassesystemet, og tildeles en tilbuds- eller kampagne pris. Når varen så scannes ind, så sørger systemet selv for, at nedsætte prisen på varen. Når tilbuddet eller kampagnen er slut, ændres prisen automatisk tilbage til normal.

Et traditionelt kassesystem

Mindre virksomheder har som regel ikke behov for de store avancerede kasseløsninger, men skal bare bruge et traditionelt kassesystem, der kan håndtere kortbetaling og kontanter.

En simpel brugerflade gør kasseapparatet nemt og hurtigt at betjene.

Ikke alle butikker har behov for samme kasseløsning, og derfor er der udviklet mange muligheder, der kan matche virksomhedernes specifikke behov.

Kasseløsninger der matcher virksomhedernes behov

Med kasseløsninger i forskellige prisklasser og forskellige indbyggede muligheder, kan det være svært at få et klart overblik over, hvilken kasseløsning der er den rette for ens virksomhed.

Du kan derfor altid hente hjælp hos de virksomheder, der udvikler disse kasseapparater. De vil tage din forretning til nye højder og hjælpe med integrationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *