Kvinder, der ikke går i panik over elektronik

Der findes mange dumme fordomme og jokes om kvinder og elektronik ude i verden, og til dem der i den grad lever under det: Slap af, træk vejret. Få en professionel til at gøre det, og gå videre med de ting du er god til, og skal have af vejen på en dag.

Nu har jeg i flere måneder levet med en mobil, der er blevet langsommere, har fået ridser og flænger i skærmen og har lidt sine egene holdninger til hvornår headset-stikket må virke. Det er ikke besværet værd – specielt ikke, når det kan blive fikset på under en time, når elektronikken lider af almindelige symptomer som disse.

Det er de færreste der føler, at de kan tage sig sammen til at få den sendte ind til nogen, og skulle være for uden i flere dage, men sådan behøver det ikke være. iRepair kan ordne din mobil på under en time – og dét er da en del lettere at overskue.

Jeg kom tilfældigt forbi det en dag, hvor den ene del af skærmen valgte ikke at reagere længere, og så tænkte jeg ‘nu skal det være’. Så jeg tog en dyb indåndning, gjorde mig klar til at sige farvel for en længere periode og gik ind. Bag kassen stod en frisk fyr, som tog imod mobilen. Han vendte den lidt i hånden og kiggede på de forskellige fejl.

“Vil du have en lånemobil, selv om det er for så kort tid?” spurgte han. Jeg spekulerede på, om det kun var mig, der ikke kunne undvære min mobil i mere end 12 timer højest. Jeg nikkede sørgmodigt, og han fandt en ældre model frem med fysiske taster.

“Vi ses om en time.” sagde han. Jeg kiggede op. “Hvad?”

“Ja, hvis du kan hente den lige når den er færdig.”

I dag var en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *