Luksuriøs hårpleje til dig og dine kære

Økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed..

Præferencer efter hvilken som helst produkter ændrer sig løbende med at vi fokuserer på forskellige kriterier. I dagens verden er det meget in at tænkte økologisk og bæredygtigt, for at styrke vores egen selv-realisering, og dette reflekteres også videre i vores købsbeslutningsproces. En branche, hvor der igennem de seneste par år er begyndt at tænkes meget økologisk og bæredygtig er indenfor fashion, som har begunstiget anerkendte folk i branchen, såsom hårstylisten Kevin Murphy.

dreamstime_xxl_43944180

Kevin Murphy hårpleje produkter

Kevin Murphy, har siden sin deltagelse i diverse fashion shows og magasiner såsom Vogue og InStyle lanceret produkter indenfor hårpleje med stor succes i både indland, Australien hvor han kommer fra, og udland. Konceptet bygger op omkring nogle af de vigtigste kriterier hos den nutidige forbruger; økologi og bæredygtighed, som realiseres ved nøje at udvælge kvalitetsbevidste leverandører fra landbruget, som på økologisk vis kan fremstille nødvendige ingredienser såsom æterisk olier, vitaminer, violer, jasmin og meget mere. Disse ingredienser baner grobund for Kevin Murphy’s populære kvalitetsprodukter indenfor hår shampoo, hår conditioner, hår børster og hår styling, hvor der er muligheder for god hårpleje ligegyldigt hår type samt hår længde.

Nu tænker du sikkert, at i og med at det er økologiske produkter, så ligger det nok i den højere ende af prisskalaen – men denne fordom kan jeg faktisk godt bryde. Kevin Murphy’s produkter befinder sig i en fornuftig prisklasse i henhold til kvaliteten af de råvarer som disse er fremstillet af, i hvert fald på den webshop som jeg har draget nytte af at anvende i forbindelse med mit køb: Hair247.dk – Køb Kevin Murphy hårpleje produkter her

Hair247.dk

Hair247 er en online webshop med gratis levering af produkter indenfor det ganske land, som jeg kun kan anbefale. Løbende kører de også diverse tilbud for deres kunder, og det er faktisk sådan at Hair247 pt. har op til 30 % rabat, ved køb af 3 ens produkter, på udvalgte Kevin Murphy produkter – Rabat på Kevin Murphy hårprodukter – Hair247, så hvis du mangler kvalitetsrige hårprodukter til at shine dig lidt op, er det tid til at slå til nu!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *