Prøv kroatisk vin og rødvin med Kroatiske-vine.dk!

Hvem elsker et godt glas vin? Det tror jeg vi alle gør. Jeg erkender i hvert fald gerne, at jeg ikke har problemer med at finde undskyldninger samt anledninger til at tage mig et glas vin i ny og næ. Min interesse for vin har holdt ved i mange år, og det er bestemt planen ikke at holde op foreløbigt. Hvorfor? Jo, ser du, der er så mange forskellige vine, der skal smages og nydes. Der er jo fem forskellige vintyper. Rødvinen som er lavet af blå druer med skaller, hvidvinen som fremstilles af grønne druer. Der er også rosevin, der er lavet af blå druer, og hvor skallerne bliver sorteret fra i en tidlig fase i gæringsprocessen. Ja, jeg vil ikke kede jer med resten, men blot pointere, at vin kan fremstilles i rigtig mange forskellige kombinationer.

Min egen strategi for at få smagt en masse forskellige slags vine, det har været at tage nogen forskellige vintyper ad gangen og så ellers tage et land ad gangen. Indtil videre har jeg forsøgt mig med spansk og fransk vin. Jeg føler dog, jeg kom godt omkring de spanske og franske vine, derfor ville jeg prøve noget nyt.

Jeg fik et tip om, jeg skulle prøve kroatiske-vine.dk. Det siger sig selv med navnet, at det omhandler kroatisk vin. I første omgang vil jeg dog prøve kræfter med kroatisk rødvin. Noget andet jeg glæder mig til at prøve lidt senere hen, er vin fremstillet af crljenak. Måske lyder navnet slet ikke bekendt for dig, men stift endelig bekendtskab med det. Det særlige ved denne drue er, at smagen af druen er forskelligt afhængigt af, hvor i verden den bliver dyrket. Crljenak bliver tit rund og sød i smagen, hvilket jeg er helt vild med.

Hvis i ligesom mig vil smage kroatisk rødvin kan i gøre det på kroatiske-vine.dk, så besøg siden og prøv noget nyt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *