Ralph Lauren lancerer interaktive prøverum

I sidste uge læste jeg, at den amerikanske modekoncern på Fifth Avenue på Manhattan, har fået et teknologisk makeover i form af at tilføre de fysiske butikker interaktive prøverum.

Prøverummene er udstyret med spejle, der har touch screen effekt, som skal skabe en interessevækkende shopping oplevelse for kunderne. Spejlene er også i stand til at synkronisere med butikkens lagersystem, så når en person træder ind i prøverummet, aktiveres spejlet ved at det genkender de hangtags på tøjet, som personen har taget med ind.dreamstime_s_39931992

På skærmen kommer tøjet så frem, og der vises derefter flere muligheder for f.eks. Andre farver eller størrelser for det specifikke produkt. Kunden har også mulighed for at indstille og ændre belysningen i rummet, så man får et indblik i, hvordan tøjet ser ud i forskellige situationer og belysninger.

Spejlene har et udvalg af forskellige sprog, og personen der prøver tøjet, har også mulighed for at tage billeder via spejlet, som kan sendes videre til en ven eller bekendt, som man ønsker at drøfte et eventuelt køb med.

I første omgang er det dog kun Ralph Lauren, der tester disse prøverum. Så hvis du ønsker at prøve disse interaktive prøverum, så skal du blot en tur til New York, Manhattan og forbi Fifth Avenue.

Vidste du..?

Ralph Lauren er en amerikansk modedesigner, som blev født i 1939 i Bronx, New York City – samme nabolag som 4 år yngre Calvin Klein. I 1967 startede Ralph Lauren med at designe mandeslips med et bredt snit, og brandede dem under navnet ”Polo”, og solgte dem i store varehuse. Senere i 1972 begyndte Ralph Lauren at designe kortærmet bomuldsskjorter til mænd, hvor virksomhedens berømte logo, en polospiller designet af tidligere professionelle tennisspiller René Lacoste, blev virksomhedens signatur udadtil.

TIP: Find et udvalg af Polo’s af Ralph Lauren

I dag er Ralph Lauren i en alder af 77 år – nr. 200 over verdens rigeste personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *