Sælg trygt dit guld med Nicuma

Jeg var hjemme hos min kusine forleden dag. Det var en super hyggelig dag og vi fik vendt verdenssituationen sammen. Det var længe siden vi sidst havde snakket sammen, så det var tiltrængt, at få en sludder for en sladder. Jeg fortalte hende, at jeg havde så mange dyre guld-smykker jeg var træt af bare lå i skuffen uden at blive brugt. Ikke fordi de ikke var flotte, men jeg har fået en del nye smykker, som  jeg hellere ville gå med. Min kusine havde præcis det samme problem, men hun fortalte mig et rigtig godt råd. Det vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer kære læsere.

 

Min kusine havde sorteret lidt i hendes smykker, og lagt de smykker til side, som hun ikke bruger længere. Selvfølgelig dem, som hun mener kunne være noget værd. Det var primært guldsmykkerne for dem regnede hun med måske kunne være noget værd.

 

Hun havde nemlig hørt om Nicuma.dk, hvor man både kan sælge sit guld og investere i guld. Her bliver guldet vurderet af nogen vurderingseksperter, som kan teste hvilken karat smykket er. Det er helt gratis og det er en gennemsigtig måde prisfastsættelsen foregår på. Her er der ikke en masse skjulte gebyrer, som bliver frataget den salgspris du får af Nicuma. Det skaber en super god tryghed omkring salg af sit guld. Det er nemt at blive snydt både med hensyn til skjulte gebyrer, fejlmålinger med mere. Gennem min kusines forløb med Nicuma var trygheden dog i top.

 

Hvis du gerne vil læse nærmere om, hvordan du kan sælge dit guld, så tryk ind på Nicuma.dk. Her bliver hele processen beskrevet nøje og ude i højre side af sitet kan du se, hvad dagens pris på guld er. Prisen på guld kan nemlig variere fra dag til dag. Sorter dine smykker ud, det vil jeg i hvert fald gøre, måske er der lidt penge at tjene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *