Støjhegn: jeg vil fortælle om, hvordan I undgår larm

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om noget, som hedder et støjhegn. Det er et hegn som tager støjen. Ved I hvad det er? Hvis ikke, så vil jeg anbefale jer, at læse med herinde på bloggen i dag, hvor jeg vil fortælle meget mere om, hvad det er. Læs med nedenfor.

Undgå larm med et støjhegn

Jeg er sikker på, at jeg i dag kan hjælpe dig, som læser med herinde på bloggen. Det skal nemlig handle om et hegn, som tager larmen. Bor du tæt på larm? Så vil du nok synes om det, som jeg vil fortælle dig i dag. Jeg er glad for, at i gang på gang vil læse med herinde på bloggen. Det skal handle om et støjhegn. Jeg vil fortælle hvad det er, og hvordan sådan et ser ud. Hvor man kan sætte det op osv. osv. Først lad os lige tale om, hvad det er. Et støjhegn er et hegn, som bruges til at dæmpe støjen. Det kan være mange slags støj, men blandt andet det som kommer fra f.eks. tog, biler, et stadion eller industri. Det er noget som vi alle synes om, når vi ved hvad det er. Derfor fortæller jeg jer om det herinde i dag. Det er nemlig væd at vide. Du har helt klart har set langs motorvejen, når du har kørt tæt ved storebæltsbroen f.eks. Der er lange strækninger med støjhegn. Man kan læse meget mere om det her støjhegn, hos den seje virksomhed, som jeg har fundet. Det er dem, som jeg vil tale om i dag herinde på bloggen. Dem har jeg linket til lidt længere oppe. Læs også mere nedenfor.

Dette emne er for alle

Det er tit af blogs taler om emner, som ikke er for alle. Men det er altid for jer alle her på min blog og det er noget, som jeg vægter højt. Dette emne er virkelig noget, som alle kan få noget ud af. Dette støjhegn er for alle. Det er et emne, som hjælper alle med at få ro i tilværelsen. På den måde er der ikke støj, når man kommer hjem fra arbejde og bare har brug for at slappe af. Der findes 2 vægge: Refleksionsstøjvæggen kaster lyden tilbage i retning af støjkilden, mens absorberingsvæggen kan optage lyden i en støjvæggen. Det er altså to forskellige slags vægge. Det er super smart og man kan få lige det, som man har behov for.

Læs mere her. Og ha’ en dejlig valgtirsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *