Vinterpause

Velkommen til Fashionbang! Lad os tage en pause fra denne vinter, bare for bare et øjeblik, til at tackle en særlig sommer -inspirerede bryllupsdags anmodning.

Emily skriver, ” Hej Fashionbang hold , jeg ved, at jeg ikke bør sende en e-mail uden billeder, men årsagen er, at jeg ikke har noget bestemt i tankerne. Her er min anmodning : Jeg skal være brudepige ved et bryllup denne kommende sommer. Jeg skal vælge en kjole, men jeg er en meget enkel person. Jeg er også temmelig ung , 24, så hvis i kunne hjælpe mig med at vælge,  Hvad jeg skal bære som brudepige ville jeg være meget taknemmelig. Jeg er bosat i Odense, og brylluppet skal finde sted i København. Jeg ved, at i kan levere den bedste hjælp, på forhånd tak ”

Svar:

Som brudepige er der en del, der skal tages højde for. Først og fremmest er det en udfordring, og en opgave, som bruden har betroet dig at løse; du skal sørge for, at hendes store dag går glat, uden problemer. Så når det kommer til at vælge din kjole, er en klassisk silhuet nøglen til success. Brudepigen bør supplere bruden og det overordnede tema for brylluppet. Enkelthed, der komplimenterer brudens kjole, blandet med elegante smykker, dette er tricket der kan lande prikken over i’et. Se eventuelt siden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *